Categorías
.

Hola, benvingut a diferents.cat

En els últims anys s’ha començat a parlar molt del canvi climàtic, el qual ha causat un munt de controversia entre la gent que no hi creu, la gent que hi creu, les possibles conseqüències que té o tindrà, etc. En aquesta web pretenem explicar-te de forma ovjectiva que és el canvi climatic i quines son les seves consequencies, amb l’ovjectiu de resoldre els teus dubtes, també t’explicarem que es pot fer per convatre’l, també podrás respondre un qüestionari per que prenguis conciencia de la sostenibilitat de la vida que segueixes i finalment et podrás apuntar a un programa personalitzat de recollida de brossa. Doncs comencem-hi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *